Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Mischa Koops van BIW en Ben van Haare van HBI zijn sinds 2007 importeur van het Finnerup systeem. Samen hebben we 55 jaar ervaring in bedrijfswageninrichting. Voordat we Finnerup importeur werden, hebben we verschillende andere inrichtingsmerken vertegenwoordigd. Toch waren wij op zoek naar een product met een nóg betere kwaliteit, deze vonden wij in Finnerup.

Sinds de start met Finnerup hebben onze bedrijven een gigantische groei doorgemaakt. Naast onze eigen locaties hebben we een groot dealernetwerk door Nederland en België. Ons doel is om met onze vakmensen en geavanceerde materialen producten op de markt te zetten die tot absolute top behoren. Daarom hebben we onderling goed contact, delen onze ervaringen en bundelen we, daar waar nodig, onze krachten.

Onze visie:

Jouw bedrijfswagen om te toveren tot een efficiënt ingerichte werkplaats of magazijn waar je jaren lang zorgeloos mee op pad kan. We komen graag bij je langs met onze demonstratieauto om samen met jou een fantastisch werkend concept te bedenken. Uiteraard ben je ook altijd welkom voor een kop koffie en een informatief gesprek bij een van onze verkooppunten.

Geen tijd voor een bezoek?

Sinds de zomer van 2020 heeft Finnerup een webshop geopend zodat je ook online uitgekiende inrichtingssets en accessoires kan bestellen. Voor iedere doelgroep hebben we slim uitgedachte kasten samengesteld die je zelf of door onze dealers kan laten plaatsen.

Heb je speciale wensen, neem dan even contact met ons op.